IBL english academy
Ние в IBL English Academy сме отдадени млади хора, които обичат работата си. Обичаме да прекарваме време с децата, общуваме с тях, провокираме ги да задават въпроси и да стигат сами до отговорите.
Kids studying Englsih

През 2018 г. открихме нашия първи филиал в град София /кв. Овча купел, ул.“Витошка поляна“ 13/, с цел да създадем едно специално място, в което децата да учат, да се развиват и да се изграждат като личности. Три години по-късно, поради големия интерес и многото прекрасни деца, с които работим, открихме езиков и детски център в квартал Манастирски ливади /ул.“Боянски водопад“ 101/, както и езиков център в град Кърджали /Кв.Възрожденци – ул.“Александър Занков“7 ет.1 офис 1./

За нас обучението, възпитанието и приятелското отношение вървят ръка за ръка. Ние вярваме, че всяко дете има потенциал, който се нуждае от поощряваща индивидуалното развитие атмосфера. Една от основните ни цели е да изградим умения у детето, с които то да разгръща своята инициативност и самостоятелност, когато е необходимо да взима само решения.

Позовавайки се на метода – Обучение чрез проучване/Inquiry based learning, ние целим не просто децата да усвоят чужд език, но да си изработят стратегии за справяне с различни задачи от всяко естество. Държим те да изпълняват зададените активности, но още по-важно е за тях, да знаят защо го правят.

За да изградим успешни и позитивни личности, е нужно да работим в екип с вас – мили родители. Да очертаем заедно рамките на нашите изисквания, да посрещнем индивидуалните нужди на всяко дете и да придадем позитивен тон на целия процес на обучение. А когато не сте сигурни как да подходите, ние сме насреща – нали сме един екип!

IBL English Academy е точното място за вашето дете, където ще се чувства сигурно и щастливо в света на английския език. Ние използваме метода на Обучение чрез проучване/Inquiry based learning и така насърчаваме децата да мислят абстрактно, критично и сами да достигат до отговорите.

Teacher in IBL Academy